Bărbat din Dolj reținut pentru că a vrut să-și violeze mama vitregă

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna doljeană Bârca, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind bănuit că ar fi vrut să-și violeze mama vitregă.  

”Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuința vecinii sale, din comuna Bârca, încercând să întrețină raporturi sexuale cu aceasta. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca și polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea, unde s-a stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu mama sa vitregă de 57 de ani, împotriva voinței acesteia”, precizează  IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Joi, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive, precizează sursa citată.

Vezi și: Andrew Tate spune că i s-a făcut dosar din cauza succesului său monumental: ”Așa se întâmplă când strălucești prea tare”. Primul interviu după ce i s-a ridicat arestul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel