Bărbat din Neamț, reținut de polițiști după ce şi-a agresat soţia, şi-a sechestrat copiii şi a ameninţat cu un cuţit forțele de intervenție

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Polițiștii din Roman au reținut un bărbat după ce acesta și-a sechestrat copiii în casă, și-a agresat soția și a amenințat forțele de intervenție cu un cuțit.

Polițiștii din municipiul Roman au reținut un bărbat în vârstă de 47 de ani după ce acesta a comis câteva fapte grave: și-a sechestrat copiii în casă, şi-a agresat soţia și a amenințat forțele de intervenție, venite la fața locului pentru a rezolva situația, cu un cuțit.

IPJ Neamţ a transmis că faptele s-au întâmplat luni, în jurul orei 21:30, iar femeia agresată a apelat la 112. Echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Roman împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ s-au deplasat la fața locului. 

'Bărbatul în vârstă de 47 ani, având asupra sa un cuţit, ar fi adresat ameninţări forţelor de intervenţie, după care s-ar fi încuiat în interiorul locuinţei în care se aflau soţia şi doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani. Având în vedere starea de pericol iminent şi modul de manifestare al persoanei în cauză, forţele de intervenţie au pătruns în interiorul imobilului, procedând la imobilizarea bărbatului', a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 ore şi acum este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere şi ultraj, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel