Bărbat împușcat mortal în apropierea Convenției Naționale Republicane, la care participă și Trump

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Securitatea la Convenția Națională Republicană se află sub lupa autorităților, după tentativa de asasinat asupra lui Trump la un miting din Pennsylvania.

În urmă cu câteva momente, ofițerii de poliție din Milwaukee au împușcat un bărbat în apropierea locului unde se desfășoară Convenția Națională Republicană, au declarat autoritățile și surse din presa locală, potrivit The Guardian.

Ofițerii implicați în incident proveneau din Ohio, conform unei declarații a unui sindicat al polițiștilor, care a adăugat că niciun ofițer nu a fost rănit.

Aproximativ 4.000 de ofițeri din alte state și orașe sunt prezenți în Wisconsin pentru convenție. Columbus, Ohio, a furnizat o "echipă de dialog polițienesc" pentru a superviza demonstrațiile.

Milwaukee Journal Sentinel a relatat că descărcarea de focuri a avut loc în apropierea intersecției dintre North 14th și West Vliet Streets, în afara perimetrului de securitate al RNC.

2. -imagine fara descriere- (trump4_15237100.jpg)

Ziarul mai informează că bărbatul împușcat a murit.

Aranjamentele de securitate pentru convenție au intrat sub lupa autorităților de sâmbătă, de când fostul președinte Donald Trump, candidatul republican pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost ținta unei tentative de asasinat la un miting din Pennsylvania.

Atacatorul a folosit o pușcă de tip AR-15 pentru a trage de pe acoperișul unei clădiri din apropierea scenei. Trump a suferit o rană la urechea dreaptă. Un participant la miting a fost ucis și alți doi au fost răniți. Atacatorul a fost împușcat mortal de un lunetist.

4. -imagine fara descriere- (rnc_02466900.jpg)

Locul unde se desfășoară Convenția Națională Republicană

În Milwaukee, sursele media au raportat o prezență masivă a poliției la locul împușcăturii.

WISN 12 News, un post local afiliat ABC, a relatat că martorii au descris o altercație între doi bărbați în cartierul King Park și au spus că poliția l-a împușcat mortal pe unul dintre ei, care avea asupra sa un cuțit.

3. -imagine fara descriere- (trump5_19153500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel