EXCLUSIV  Bărbații și 8 Martie. Pensionar, 72 de ani: Nu are rost să mai trăiesc. Mama, soția și fiica au murit / video emoționant

8 Martie este sărbătoare în care femeile și mamele sunt celebrate peste tot în România. Cum apreciază bărbații din această țară femeile din viața lor?

8 martie este ziua în care sunt sărbătorite mamele, dar și femeile. Cu această ocazie, jurnalista DC News Dana Mihai a intervievat mai multe persoane de pe străzile Bucureștiului pentru a le afla opinia despre semnificația adevărată a femeii în viața noastră.

Persoanele vizate au fost bărbații de toate vârstele, astfel că ei celebrează 8 Martie alături de partenerele, prietenele și rudele lor.

Una din întrebări este dată de „Ce semnifică femeia?”, astfel că răspunsurile bărbaților au fost:

„Reprezintă partea frumoasă a vieții. Cea care ne ajută să trecem peste greutățile de zi cu zi și care ne înseninează zilele, poate și cele mai mohorâte cum este cea de azi. Deci, practic, cea mai frumoasă parte din viața noastră.”, a spus una dintre persoane, după care aceasta a fost întrebată dacă are un mesaj pentru femei. El a răspuns:  „Tradiționalul mesaj: La mulți ani, să fiți sănătoase și iubite!”

O altă persoană a spus că „pentru mine semnifică absolut totul. De la naștere și până la bătrânețe. Mama, femeia aduce copiii pe pământ. Ea ne îngrijește, ea are grijă de noi. Cea mai mare grijă o are mama fața de noi. Ne dă povață bună, ne învață ce e bun. Femeia merită totul”, după care a completat cu un mesaj adresat femeilor din România: „Să fie sănătoase, să fie bucuroase și să țină pieptul sus!”

Youtube video image

„Pentru mine reprezintă esența familiei. Femeia este omul care organizează, care ține cont de tot ce se întâmplă în familie, de soț, de copii, de casă. Are o mare responsabilitate în familie.”, a mai explicat un bărbat, după care a continuat cu o urare pentru acestea: „În primul rând le doresc multă sănătate. Să se bucure de viață, să fie respectate de soții lor. Să  nu accepte niciodată să fie jignite, bătute, să aibă personalitate în fața bărbaților.”

Un alt bărbat - la 72 de ani - a precizat pentru DC News că majoritatea femeilor din familia sa nu mai sunt în viață. Astfel, atât mama, soția, cât și fiica nu îi mai sunt alături de câțiva ani.

„Pentru mine mama mea a fost totul. Ea m-a crescut, m-a ascultat mereu. Nu mi-am ascultat soția așa cum am ascultat de mama mea, vă spun cinstit. Eu am ținut foarte mult la mama mea, dar a decedat între timp. O regret dar n-am ce să fac. Să știți că soția mea a murit, fata mea a murit, nu mai are rost așa să trăiesc. Am o vârstă înaintată - 72 de ani.”, a spus pensionarul, după care le-a urat și el un mesaj femeilor din România: „Le doresc la mulți ani! Să fie sănătoase alături de familiile lor.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel