Bărbatul care a încălcat ordinul de protecție și s-a baricadat în locuința fostei sale iubite amenință că se aruncă de la etajul 4

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a încălcat ordinul de protecție și a agresat fizic fosta sa iubită, o tânără de 23 de ani. Situația s-a tensionat atunci când agresorul s-a baricadat în locuință și a amenințat că se va arunca de la etaj în cazul intervenției autorităților.

Un incident grav a avut loc joi în localitatea Chitila din județul Ilfov, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani a încălcat ordinul de protecție emis de instanță în favoarea fostei sale iubite, o femeie de 23 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Ilfov, bărbatul a ajuns la domiciliul femeii și a agresat-o fizic, ignorând complet restricțiile impuse de ordinul de protecție. Ulterior, s-a baricadat în interiorul locuinței și a amenințat că se va arunca de la etaj în cazul în care autoritățile încearcă să intervină.

La fața locului au intervenit forțe de ordine multiple, inclusiv poliția locală, poliția specială din Ilfov, pompierii și echipele medicale. De asemenea, patru negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și SIAS-IGPR sunt implicați în gestionarea situației. Chiar dacă femeia nu se afla în imobil în momentul agresiunii, bărbatul refuză să iasă și continuă să amenințe cu gesturi extreme.

Incidentul a creat o situație de urgență, iar autoritățile se străduiesc să soluționeze situația cât mai rapid și mai pașnic posibil. Negocierile sunt în curs, iar forțele de ordine depun eforturi considerabile pentru a proteja integritatea persoanelor implicate și pentru a restabili calmul în zonă.

În momentul actual, în clădire s-au oprit toate uitilitățile pentru a preveni o situație limită, relatează Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel