Bărbatul care a încercat, luni, să se spânzure în arestul Poliției Timiș a murit la spital

crima
crima

Bărbatul suspectat că a violat şi ucis o fetiţă în vârstă de 10 ani, în luna iunie, la Jimbolia, a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce luni dimineaţă a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Timiş.

Bărbatul s-a spânzurat luni în celula sa, dar a fost resuscitat de un echipaj SMURD. El a ajuns la spital în stare gravă, fiind în comă de gradul IV.

Conducerea Poliţie Timiş a început o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca bărbatul să se spânzure în arest.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat preventiv în 20 iunie, fiind acuzat că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani. Fetiţa, din localitatea timişeană Comloşu Mare, era în vacanţă la locuinţa bunicilor ei din Jimbolia, iar suspectul este un cunoscut al bunicilor. Suspectul a recunoscut în faţa anchetatorilor că a agresat-o sexual pe fetiţă şi a afirmat că, atunci când a văzut că fetiţa avea hemoragie, s-a speriat şi a strâns-o de gât până a omorât-o. Apoi, a luat cadavrul şi l-a dus într-un canal din apropierea localităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel