Bărbatul care a înjunghiat cele trei femei în Timișoara a recunoscut şi asasinarea prostituatei

agresor-injunghiere-1-p1-300x194
agresor-injunghiere-1-p1-300x194

Bărbatul care a fost arestat pentru înjunghierea celor trei femei pe stradă, în Timișoara, a recunoscut că este şi autorul asasinării prostituatei  din noaptea de duminică de la marginea oraşului.

[caption id="attachment_94998" align="alignleft" width="300" caption="Foto: pressalert.ro"][/caption] Vă reamintim că o prostituată, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită ucisă pe o alee de lângă benzinăria Petrom de pe Calea Şagului. Femeia prezenta mai multe tăieturi în zona abdomenului. Joi, Aurel Mândrilă a recunoscut asasinatul şi i-a condus pe poliţiştii de la Investigaţii Criminale la locul omorului.  Acesta a dat detalii despre cum s-au petrecut lucrurile. Individul le-a povestit anchetatorilor că s-a dus pe Calea Şagului şi a agăţat-o pe prostituată şi după ce au făcut sex normal, i-ar fi cerut să facă şi sex oral. La un moment dat s-au luat la ceartă şi a înjunghiat-o în abdomen pe motiv că şi-a adus aminte că are şi el o prietenă care umblă în fiecare zi cu alt bărbat, scrie pressalert.ro.

După ce a omorât-o s-a dus să bea o bere şi a observat că este plin de sânge pe mână şi s-a spălat cu bere. Acum, anchetatorii trebuie să coroboreze recunoaşterea acestuia şi cu alte probe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel