Bărbatul care ar fi călătorit în timp, în anul 3906. Ce o să se întâmple cu omenirea

Pexels/Fotografie de la Valentin Antonucci
Pexels/Fotografie de la Valentin Antonucci

Un profesor elvețiano-austriac, Paul Amadeus Dienach, afirmă că a trăit în anul 3906. În 1921, a fost afectat de encefalită letargică, rămânând în comă timp de un an. Dienach susține că în această perioadă, conștiința sa a călătorit în viitor și a intrat în corpul unui bărbat numit Andrew Northman, care trăia în anul 3906. În încercarea de a documenta această experiență uimitoare, a ținut un jurnal, detaliind evenimentele viitorului și evoluția umanității.
 

În anul 1921, Paul Amadeus Dienach a căzut într-o comă care a durat un an. În timpul acestei perioade, el susține că conștiința sa a călătorit în viitor și a fost transferată în corpul lui Andrew Northman, un bărbat care trăia în anul 3906 d.Hr. La trezirea sa în 1922, Dienach a început să documenteze această experiență uimitoare prin intermediul unui jurnal, prezentând și previziunile sale despre evoluția umanității în viitor.

Mai exact, Paul Dienach a optat pentru redactarea unui jurnal din teama că ar putea fi considerat nebun. La vârsta de 36 de ani, când starea sa de sănătate s-a deteriorat, el s-a mutat în Grecia și a continuat să predă, avându-l printre elevi pe George Papahatzis. În 1924, Dienach a decedat din cauza tuberculozei, iar Papahatzis a descoperit scrierile din biroul fostului său profesor. Inițial credea că este vorba despre un roman de ficțiune, dar mai târziu a realizat că era vorba de un jurnal.

Ce o să se întâmple cu omenirea în viitor

În jurnalul său, Paul Amadeus Dienach a detaliat că, între anii 2000 și 3000 d.Hr, omenirea va continua să se confrunte cu probleme precum suprapopularea, degradarea mediului, inegalitatea economică, insuficiența alimentației pentru întreaga populație și conflicte armate locale.

În anul 2204, se preconizează că va avea loc o colonizare majoră a planetei Marte, atrăgând 20 de milioane de locuitori. Cu toate acestea, conform afirmațiilor lui Paul Amadeus Dienach, un cataclism în 2265 va duce la pierderea întregii colonii marțiene. Ulterior, în anul 2309, se prognozează un eveniment similar pe Pământ – Marele Război Global. Acest conflict va provoca moartea a zeci de milioane de oameni și se va încheia cu dispariția aproape completă a raselor galbene și negre.

În anul 2396, se prognozează o transformare fundamentală la nivel global. Un Parlament Global va fi înființat pe Pământ, alcătuit din oameni de știință. Sistemul financiar actual va dispărea, iar resursele vor fi accesibile oricui. Problemele precum suprapopularea, schimbările climatice, securitatea alimentară și problemele ecologice vor fi deja soluționate.

Perioada în care Paul Dienach a călătorit, anul 3906, este descrisă ca o "epocă de aur", care se va menține până în 4000. Lumea va fi condusă de "Creatorii Universali", personalități care îmbină simultan calități și abilități de filosof, artist, om de știință, adept, mistic, etc, potrivit Atlas-Geografic.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel