Bărbatul de 300 de kilograme a murit, marți dimineața

Robert Cogeanu, bărbatul de 300 de kilograme din Pașcani, a decedat, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viaţa. Acesta slăbise circa 30 de kilograme, după ce fusese internat într-o clinică la Timișoara. 

Bărbatul de 39 de ani a ajuns la începutul lunii martie la Timişoara, unde urma să fie supus intervenţiei chirurgicale de micşorare a stomacului.

Pentru a putea fi operat, el a fost nevoit să mai scadă în greutate. La doar o săptămână de la internare, acesta reuşise să piardă 7 kilograme. Însă, din păcate, organele interne erau grav afectate.

Inima şi plămânii funcţionau la doar 20% din capacitatea normală, iar ficatul bărbatului cântărea peste 20 kg, potrivit medicilor. „A decedat în primul rând din cauza afecţiunilor cardiace şi pulmonare. Cordul pur şi simplu nu mai putea să pompeze sânge. Avea o hipertensiune pulmonară care nu îi permitea să se oxigeneze şi, pe lângă asta, multe alte probleme", a declarat Daniel Ilincariu, purtătorul de cuvânt la Spitalul Judeţean din Timişoara, citat de Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel