Bărbatul implicat cazul fetiței de 3 ani care a consumat jeleuri cu droguri, trimis în judecată

FOTO: Freepik @andy_dean_photography
FOTO: Freepik @andy_dean_photography

Bărbatul organiza petreceri unde oferea jeleuri cu droguri, iar o fetiță de 3 ani s-a aflat printre consumatori. 

Bărbatul reținut pentru că a oferit la o petrecere jeleuri cu droguri, consumate inclusiv de o fetiță în vârstă de trei ani care a avut nevoie de spitalizare, a fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT.

Citește și: O fetiță de 3 ani, pozitivă la droguri. Cătălin Țone: În Franța, un copil a găsit hașis într-un suport de ou cu surprize

Inculpatul, aflat în arest preventiv, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și vătămare corporală din culpă. 

”Din actele de urmărire penală a rezultat că în perioada 29 iunie - 6 iulie 2024 inculpatul, acționând în baza aceleiași rezoluții infracționale, a efectuat operațiuni ilicite cu droguri de risc. Astfel, la data de 29.06.2024 a oferit pentru consum participanților la o petrecere organizată într-un imobil din municipiul Constanța un jeleu ce conținea Tetrahidrocannabinol (THC).

Acesta a fost găsit și ingerat de către o victimă minoră în vârstă de 3 ani, care în urma consumului a necesitat îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie”, se arată într-un comunicat transmis vineri de DIICOT.

Conform aceleiași surse, inculpatul a deținut în vederea punerii în circulație, pe 5 și 6 iulie, patru jeleuri ce conțineau Tetrahidrocannabinol (THC) și a oferit spre consum alte două asemenea produse. În plus, cu ocazia percheziției la domiciliul său din municipiul Constanța, a fost descoperită o cantitate de canabis, de asemenea destinată punerii în circulație.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Constanța, procurorii solicitând instanței menținerea măsurii arestării preventive, precum și obligarea inculpatului la plata sumei de 6.000 de lei cu titlul de cheltuielile judiciare avansate de stat, potrivit Agerpres.

Reamintim că în luna iulie, fetița a fost internată și monitorizată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, iar potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Crina Kibedi, ”după mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, permițând externarea în condiții de siguranță”. De asemenea, cadrele medicale au fost cele care au anunțat polițiștii, referitor la acest caz, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel