Bărbatul înjunghiat în parcarea subterană a unui mall din Constanța a murit

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Bărbatul care a fost înjunghiat joi în parcarea subterană a unui mall din municipiul Constanţa a decedat, medicii chemaţi la locul incidentului făcând eforturi zadarnice pentru a-l resuscita.
 
 

"În cursul zilei am fost solicitaţi, prin serviciul 112, pentru un pacient căzut în parcarea unui mall din Constanţa. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ cu medic. A fost găsită o victimă în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate cu un rezultat negativ. A fost declarat decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis iniţial că un bărbat a fost grav rănit după ce a fost înjunghiat, joi, în parcarea subterană a unui mall din municipiul Constanţa, persoanele bănuite de comiterea faptei fiind prinse de poliţişti.

Bărbatul ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane cu 'un obiect tăietor-înţepător'

Conform comunicatului transmis de IPJ, la data de 24 octombrie, în jurul orei 11,55, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane cu un obiect tăietor-înţepător, în parcarea subterană a unui mall. Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi părăsit zona.

"La faţa locului au fost dirijate mai multe patrule de pe raza municipiului Constanţa, la scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate. Acestea se află acum în custodia poliţiştilor", se arată într-un comunicat transmis de IPJ.

Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel