Base Dawgz - Noul token meme multi-chain a acumulat investiții de peste 1 milion USD în prevânzare

Noua criptomoneda $DAWGZ care și-a făcut apariția pe Base, are un potențial enorm de a deveni virală în cel mai scurt timp. Combinația dintre inovație și caracterul distractiv vorbește despre una din cele mai explozive lansări crypto al acestui sezon.

Apărut în prevânzare acum o săptămână, $DAWGZ are setat prețul minim posibil, de doar 0,00502 dolari. Această ofertă va fi valabilă doar pentru investitorii timpurii, întrucât prețul urmează să crească în următoarele 5 zile cu 5%.

Cumpără Base Dawgz

Token-ul atrage atenția crypto entuziaștilor datorită funcționalității și beneficiilor propuse. Base Dawgz utilizează tehnologia avansată blockchain pentru a permite interoperabilitatea tokenului pe cele mai mari lanțuri (Ethereum, Solana, Binance Smart Chain și Avalanche).

De asemenea, investitorii vor primi recompense pentru crearea și distribuirea conținutului despre $DAWGZ pe rețelele de socializare. Implicarea va aduce puncte, iar la finalul prevânzării, în schimbul punctelor investitorii vor primi jetoane $DAWGZ. 

Prevânzarea explosivă a noii criptomonede Base Dawgz

De la lansarea prevânzării, $DAWGZ este în epicentrul celor mai aprinse discuții crypto. Investitorii avansați, dar și platformele analitice crypto fac prognoze referitor la viitorul acestui token. De exemplu, 99Bitcoins îl identifică pe Base Dawgz ca fiind una dintre cele douăsprezece monede cu potențial de creștere de 10x în 2024.

În cadrul prevânzării, conform indicilor tokenomici, Base Dawgz alocă 20% din cele 8,45 miliarde de token-uri. Proiectul urmează să ofere, de asemenea, posibilitatea de a face staking cu $DAWGZ, cu recompense de 20% din oferta totală.

Pentru a participa la prevânzare, vizitatorii trebuie să acceseze site-ul proiectului, să-și conecteze portofelul și să aleagă rețeaua dorită, inclusiv Coinbase, Ethereum, Solana, Avalanche sau BSC. Utilizatorii pot achiziționa tokenuri folosind diverse perechi de tranzacționare, cum ar fi Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) și AVAX.

Base la câțiva pași distanță de a-și egala șansele cu Solana

Suportului platformei Coinbase și extinderea audienței au determinat creșterea valorii de piață al Base. În momentul actual, valoarea Base este de aproximativ 54 miliarde dolari, cu doar 19 miliarde mai puțin decât valoarea Solana.

Valoarea totală a activelor (TVL) pe lanțul Base a crescut constant de la înființarea sa anul trecut, ajungând la 1,79 miliarde de dolari. În contextul situației în care TVL pentru alte lanțuri crypto stagnează sau este în scădere, Base obține o creștere fermă.

Chiar dacă pentru moment Solana găzduiește cele mai de succes proiecte crypto meme, Base i-ar putea face concurență reală în această nișă crypto. Succesul din prevânzare a lui $DAWGZ vorbește despre un potențial enorm de a repeta sau chiar depăși performanța BONK, BOME sau WIF. În special, cu sprijinul oferit de tokenul BRETT și cei de la Coinbase.    

Agitație în lumea criptomonedelor meme la apariția unei noi vedete

Actualmente, criptomonedele meme sunt o nișă de top în industria activelor digitale. Cele mai de succes exemple precum BONK și BOME au atins capitalizări de miliarde de dolari după listarea sa pe burse. Acest sector va determina viitoarea creștere a pieței crypto, cu o capitalizare de piață în jur de 56 de miliarde de dolari.

Criptomonedele noi de tip meme nu se mai limitează la o simplă mascotă hazlie, ci vin cu soluții inovative, utile și funcționale pentru investitorii săi. Un asemenea exemplu este și Base Dawgz cu un potențial de utilitate uriaș și caracteristici unice de interoperabilitate.

Luând exemplul lui $BRETT vedem că nu este un simplu token fără valoare reală. Brett are potențialul de a integra în viitor caracteristici DeFi, precum staking, yield farming și DEX trading. Brett a înregistrat o creștere de 76% a prețului său în luna iunie, atingând 0,1572 dolari.

În plus, atât Brett cât și Base Dawgz beneficiază de suportul puternic al comunității lor. Acest sprijin a fost evident în timpul prevânzării Base Dawgz și a fost un factor esențial în creșterea rapidă a lui $BRETT. Ambele monede sunt construite pe lanțul Base, care oferă economii de costuri și tranzacții rapide.

Declinul nișei meme token-urilor - pregătire pentru sezonul de vară

În ultima săptămână, multe dintre monedele meme de top au înregistrat declinuri substanțiale. Cu toate acestea, există o probabilitate considerabilă ca piața să se pregătească pentru o revenire puternică, având în vedere posibilele achiziții majore pentru vară. În plus, există semne promițătoare că luna iunie ar putea aduce o revenire pentru monedele meme. De exemplu, Cats in a Dogs World a crescut cu 25,40%, în timp ce SLERF a înregistrat o creștere de 53,6%.

De asemenea, monedele meme asociate cu celebrități câștigă un succes considerabil. MAGA, Zack Morris și Mother Iggy sunt printre monedele meme cu cele mai bune performanțe în această lună. Având în vedere aceste aspecte, piața prezintă o oportunitate pentru Base Dawgz de a se evidenția în luna curentă.

Base Dawgz este pregătită să devină unul dintre memecoin-urile de top pe Base. Ca să aflați toate știrile printre primii, urmăriți platformele X și Telegram al proiectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel