Băsescu folosește o declarație a senatorului PSD Dan Șova împotriva deputatului PSD Surupăceanu, în procesul etnobotanicelor

dan sova senator avocat psd
dan sova senator avocat psd

Avocații lui Traian Băsescu au depus la dosar o declarație a senatorului PSD Dan Șova, pe care încearcă să o folosească împotriva lui Mugurel Surupăceanu, deputat PSD. Surupăceanu este dat în judecată de Traian Băsescu, pentru că acesta l-a acuzat că încurajează consumul de etnobotanice.

De fapt, nu este vorba de o declarație propriu-zisă, ci de transcriptul unei emisuni TV la care a participat senatorul Șova. Avocat de profesie, Șova a spus că se delimitează de acuzațiile lui Surupăceanu la adresa șefului statului, la scurtă vreme după declanșarea scandalului. ”Am fost invitat la o emisiune Tv, cred că la doamna Șincai, de la Realitatea, chiar atunci când au început discuțiile pe subiectul Băsescu-Surupăceanu. Am spus că mă delimitez de declarațiile colegului de partid, pentru că nu am nicio probă în acest sens; iar acuzațiile nu erau simple declarații politice, ci un veritabil denunț penal. De asemenea, susțin că este ambiguă atitudinea guvernului față de drogurile ușoare, dar pentru a afirma ceva mai mult îmi trebuie probe”, ne-a declarat senatorul Șova.

Citeşte şi:

Iată întrebările lui Surupăceanu pentru Băsescu, în procesul etnobotanicelor. Unde a descoperit președintele acuzațiile

Pronunţarea în procesul Băsescu-Surupăceanu, amânată pentru 30 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel