Băsescu: Într-o finală cu Ponta, nu voi ezita să pun votul pe Antonescu

Traian Băsescu 2
Traian Băsescu 2

Șeful statului, invitat în emisiunea “Sub semnul întrebării” de la postul B1 TV, a spus că dacă ar avea de ales, l-ar alege pe Crin Antonescu, cu toate că atât acesta din urmă, cât și Victor Ponta sunt niște “belele”.

“Între Ponta și Antonescu nu voi ezita să pun votul pe Antonescu. Antonescu nu s-a făcut profesor doctor, nici nu minte de dimineață până seara. Astăzi nu s-a făcut comisia că a mințit Ponta public. Amândoi sunt două belele pentru România, și incompetenți, și cu o reputație proastă”, a spus Traian Băsescu.

”Ei vor putea juca în doi alegerile prezindențiale, cu USL rupt sau nu, dacă dreapta va fi atât de neputincioasă. Spunea un lider PDL, o să batem PNL. S-o credeți voi, băieți, PNL are 14 consilii județene, dar ei sunt frământați acum de cine e președinte. Le spun de pe acum că niciunul nu va fi dacă rămân așa și cea mai mare greșeală ar fi să rateze semnalul de la europarlamentare. Nu mă voi amesteca în vreo fuziune, dacă rămân lucruri așa mă apropii cât pot de PMP”, a mai precizat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel