Traian Băsescu s-a lepădat din nou de Daniel Morar

Invitat joi seara, la Digi 24, președintele Traian Băsescu s-a lepădat din nou de Daniel Morar. "L-am susţinut pe Daniel Morar până în ultima clipă. Dar suntem un stat democratic, nu poţi să spui "aşa vreau eu" când ai în faţă o majoritate de 70%", a explicat Traian Băsescu, comentând nominalizările făcute de premier la șefia Parchetului General și a DNA.

"Eu am în faţă un Guvern care are 70% în Paralment. Nu poţi să rămâi înţepenit în proiectul tău când tu nu mai ai nici măcar un partiduleţ în spate", a explicat Băsescu. "L-am susţinut pe Daniel Morar până în ultima clipă. Dar suntem un stat democratic, nu poţi să spui "aşa vreau eu" când ai în faţă o majoritate de 70%. Ştiu că am supărat pe foarte mulţi dintre susuţinătorii mei aşa cum şi premierul a supărat parte din susţinătorii săi, dar am găsit o soluţie de mijloc".

 Băsescu a spus că e conștient de faptul că a nemulțumit pe mulți. "Unora le-a părut monstruoasă această soluţie. Eu am mai făcut compromisuri - am făcut acea celebră "soluţie imorală"", a spus el, amintind despre cooptarea lui Dan Voiculescu la guvernare, în decembrie 2004.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel