Bătaie cu bâte la spitalul Pantelimon. Un monitor din camera de gardă a fost distrus

Sursa foto: Tudor Polojan
Sursa foto: Tudor Polojan

Două familii din Pantelimon s-au luat la bătaie, iar conflictul a continuat la spitalul cu același nume din București, unde au fost distruse bunuri. Poliția investighează incidentul pentru a identifica și prinde persoanele implicate, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2.

Un conflict izbucnit între două familii din comuna Pantelimon, județul Ilfov, s-a transformat într-o altercație violentă care a continuat la Spitalul Pantelimon. Membrii celor două familii s-au luat la bătaie, provocându-și reciproc răni grave, iar tensiunile au escaladat când rudele acestora au venit la spitalul unde erau tratați, înarmate cu obiecte contondente.

Incidentul a avut loc sâmbătă, când polițiștii de la Secția 9 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost alertați prin apelul de urgență 112. Angajații unui spital din Sectorul 2 au raportat un scandal care avea loc în camera de gardă a unității medicale, implicând mai multe persoane rănite în urma bătăii din Pantelimon.

„Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict între două familii din orașul Pantelimon, mai multe persoane au fost rănite. Ulterior, victimele au fost transportate la spitalul din Sectorul 2, unde alte persoane, înarmate cu obiecte contondente, au venit să continue scandalul. În timpul altercației, un monitor din camera de gardă a fost distrus", a precizat Poliția Capitalei într-un comunicat oficial.

Echipaje de poliție sosite după plecarea agresorilor

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat rapid la spital, însă persoanele implicate în altercație au reușit să fugă înainte de sosirea forțelor de ordine. Acum, polițiștii Secției 9 desfășoară o anchetă amplă pentru a identifica și a prinde toți participanții la acest incident violent.

Investigațiile se desfășoară sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, iar autoritățile încearcă să afle circumstanțele exacte care au dus la escaladarea conflictului. De asemenea, se investighează distrugerea bunurilor spitalului și utilizarea obiectelor contondente de către persoanele implicate.

Posibile acuzații și măsuri legale

Cei implicați în scandal riscă acuzații de lovire și alte violențe, distrugere de bunuri și tulburarea ordinii publice, având în vedere gravitatea incidentului și faptul că acesta a continuat într-o unitate medicală.

Poliția Capitalei a anunțat că va continua cercetările pentru a asigura tragerea la răspundere a tuturor celor implicați și restabilirea ordinii în comunitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel