Bătaie de joc! Un șofer de autobuz din Brăila a oprit și a dat toți călătorii jos din cauza unui bebeluș care plângea

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Un șofer de autobuz din Brăila a obligat călătorii să coboare în seara de miercuri, 15 noiembrie, dintr-un motiv cel puțin halucinant: îl deranja plânsul unui copil și nu putea să se concentreze la condus.

Un șofer al companiei Braicar din Brăila a oprit autobuzul și le-a cerut călătorilor să coboare, pe motiv că era deranjat de plânsul unui bebeluș - potrivit spuselor unui pasager. Situația a luat o turnură șocantă: oamenii au fost lăsați în frig, iar șoferul a stins luminile autobuzului.

Incidentul extrem de grav și, în același timp, surprinzător, a avut loc marți seara pe strada Griviței din municipiul Brăila, în zona intersecției cu strada Școlilor. Șoferul de autobuz, aparent iritat de plânsul unui copil care se afla în mașină, a decis să oprească autobuzul și să le ceară călătorilor să coboare. Un martor al incidentului a relatat pentru debraila.ro: "A oprit autobuzul și a lăsat zeci de călători în frig pentru că l-a deranjat că un copil mic plângea. Chiar dacă femeia cu bebelușul a coborât, șoferul a spus că nu mai continuă cursa și pleacă acasă, lăsând toți călătorii în frig", a mărturisit martorul. "Din cauza gălăgiei nu-mi pot continua traseul. Voi opri aici autobuzul. Vă rog să coborâți", le-ar fi comunicat șoferul pasagerilor.

                                                                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel