Bătaie pe locurile de presă la finala Europa League

national_arena4
national_arena4

 La finala Europa League de la Bucureşti vor fi prezenţi peste 1000 de jurnalişti din toată lumea, însă sectorul alocat presei are doar 850 de locuri, în timp ce sala dedicată punctului mass-media are maxim 300 de locuri. Jurnaliştii spanioli, obişnuiţi cu condiţiile de la El Classico, vor avea de suferit însă la Bucureşti, pentru că nu va fi aceeaşi organizare  excelentă.

Purtătorul de cuvânt al FRF, Paul Zaharia, a anunţat că la Bucureşti vor veni peste 1000 de jurnalişti, cameramani sau tehnicieni. Sectorul dedicat presei a fost mărit special pentru acest meci, însă şi aşa are doar 850 de locuri. Nici jurnaliştii de radio nu vor avea mai mult noroc. Cei care vor transmite finala vor fi puşi la un loc cu ceilalţi, ceea ce riscă să afecteze calitatea transmisiei.

Punctul dedicat presei nu este dotat cu calculatoare. Fiecare jurnalist trebuie să vină cu laptopul personal şi va avea acces la wireles. Dar de acest tratament vor avea parte doar cei norocoşi. Centrul New Writting Media are maxim 300 de locuri, iar reprezentanţii presei vor fi peste 1000.

Conferinţa de presă va fi o nouă probă de ingeniozitate pentru reprezentanţii mass-media. În sală au loc 30 de camere Tv, dar cel mai probabil că vor fi mult mai multe posturi de televiziune la eveniment. Paul Zaharia susţine că se va deschide podiumul şi vor mai avea loc şi acolo pentru transmisie. La multe evenimente importante, în faţa vorbitorilor se creează un adevărat zid de camere, din spatele căruia nu se mai vede nimic. Acesta va fi un impediment pentru fotografi şi pentru jurnaliştii de presă scrisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel