Băutura care reduce balonarea abdominală și ameliorează crampele. O poți prepara simplu!

Băutura care reduce balonarea abdominală și ameliorează crampele. O poți prepara simplu! Sursa foto: freepik.com
Băutura care reduce balonarea abdominală și ameliorează crampele. O poți prepara simplu! Sursa foto: freepik.com

Această băutură naturală, care te ajută să obții un abdomen mai plat, se prepară în câteva minute și este are zeci de beneficii pentru organism.

Cea mai eficientă modalitate de a pierde în greutate este să mănânci sănătos și variat și să faci sport. Nu există formule miraculoase sau diete, care să te facă să slăbești rapid în mod sănătos.

Cel mai bine este să ai grijă de alimentația ta și să știi să activitatea fizică este esențială, nu doar din cauza kilogramelor, ci pentru a combate sedentarismul.

Nouă legume care nu trebuie consumate în fiecare zi. Sunt periculoase pentru sănătate

Dar dacă mănânci bine și faci sport, poți alege să încorporezi mici obiceiuri în dieta ta care să-ți dea un impuls atunci când vine vorba de a-ți atinge obiectivele și de a pierde în greutate. De exemplu, poți face acasă o băutură naturală, care te va ajuta să elimini retenția de lichide.

Dacă mănânci sănătos și faci sport, dar nu ai rezultate, înseamnă că organismul tău reține lichide care îi conferă un volum corporal mai mare în zone precum picioarele sau burta. Drenarea apei în exces din organism te va ajuta să ai picioare mai subțiri și un abdomen mai plat.

Una dintre băuturile naturale pe care le poți pregăti este infuzia de ghimbir și grapefruit, o combinație gustoasă și foarte benefică pentru organism.

1. Te ajută să slăbești. Pe lângă faptul ca oferă sațietate și te împiedică să ai gustări între mese, această băutură are efecte de ardere a grăsimilor deoarece accelerează metabolismul și ajută organismul să consume caloriile în loc să le depoziteze.

Anorexia, tratată cu psilocibină psihedelică, arată un studiu

2. Elimină flatulența. Ghimbirul se remarcă prin proprietățile sale carminative,  responsabile pentru eliminarea acumulării de gaze și prevenirea balonării, care poate fi atât de enervantă și chiar dureroasă.

3. Are proprietăți antioxidante. Din combinația acestor ingrediente vei obține  o băutură  anti-îmbătrânire, care datorită proprietăților sale antioxidante, combate efectele nocive ale radicalilor liberi, apariția petelor, a ridurilor pe piele și oxidarea celulară.

4. Are proprietăți antiinflamatore. În plus, administrarea acestei băuturi în zilele în care suferi de dureri menstruale, migrene sau disconfort oral, va reduce disconfortul datorită proprietăților sale antiinflamatorii.

Câte grăsimi și carbohidrați ar trebui să consumi, conform noilor ghiduri OMS

Pentru a prepara această infuzie, tot ce trebuie să faci este să încălzești 250 ml de apă împreună cu un grapefruit feliat și puțin ghimbir. Amestecul se lasă pe foc până dă în clocot. Apoi, se strecoară infuzia și se pune în frigider. Acestă băutură se consumă în timpul zilei.

Rețineți că acestea sunt informații generale și nu înlocuiesc în niciun caz sfatul unui profesionist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel