Băuturi alcoolice perfecte pentru zilele toride de vară. Iată cu ce te poți răcori sezonul acesta!

foto unsplash.com
foto unsplash.com

Vara este anotimpul tuturor posibilităților. În această perioadă, vacanțele sunt în toi, iar din programul nostru nu lipsesc plimbările, momentele de relaxare petrecute cu cei dragi și nopțile pline de distracție.

Din acest tablou nu pot lipsi, în mod evident, băuturile alcoolice, care nu numai că ne oferă un strop de adrenalină și ne scapă de inhibiții, dar ne și ajută să trecem mai ușor peste zilele mult prea călduroase de vară. 

Fie că preferi să le consumi ca atare, fie că folosești bauturi alcoolice de calitate ca ingrediente într-un cocktail delicios, cu siguranță aceste experiențe reprezintă un “must have” pe perioada verii. 

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce să mai bei acasă, după o zi de muncă, sau când ieși în oraș cu prietenii, îți oferim noi câteva recomandări de băuturi alcoolice perfecte pentru sezonul cald. 

Berea este o alegere extrem de populară vara. Este o băutură răcoritoare, aromată, iar marele avantaj constă în faptul că pe piață sunt disponibile o mulțime de sortimente, pentru toate gusturile și preferințele. 

Vinul este produsul întotdeauna binevenit, mai cu seamă pe perioada verii. Poți alege un vin alb sau roze, cu arome de citrice sau fructe tropicale, pentru a te bucura de o experiență culinară proaspătă și răcoritoare. 

Whisky-ul este alegerea perfectă dacă ești un fan al băuturilor alcoolice simple, consumate ca atare. Îl poți servi cu gheață și te poți bucura în liniște de aromele sale unice. 

Tequila este o băutură răcoritoare, mai ales atunci când este servită rece sau cu gheață. Într-o zi caldă de vară, o înghițitură de tequila îți poate oferi o senzație revigorantă și răcoritoare.

2. -imagine fara descriere- (bauturi-alcoolice-2_17680300.jpg)

Din meniul de băuturi cu alcool nu pot lipsi cocktailurile, care, de cele mai multe ori, ajung să fie vedeta serilor petrecute cu prietenii sau a zilelor relaxante pe plajă. Din această categorie, îți recomandăm:

Mojito - acesta este un cocktail clasic de vară, care combină mentă proaspătă, zahăr, suc de lămâie, apă minerală și rom alb. 

Sangria - este o băutură cu origini spaniole, ideală pentru a fi savurată pe terasă, în compania prietenilor sau a familiei. Cocktailul constă într-un amestec de vin roșu, fructe proaspete și un îndulcitor precum zahărul sau sucul de portocale. 

Pina Colada - este o combinație cu adevărat delicioasă de rom, lapte de cocos și suc de ananas. Acesta este cocktailul perfect care te ajută să te răcorești într-o zi fierbinte de vară.

Gin tonic – deși este o combinație clasică și simplă, aceasta este una dintre cele mai iubite băuturi alcoolice în sezonul cald. Cocktailul este făcut cu apă tonică și lămâie sau lime, care îi dau un plus de prospețime. 

Margarita – este un cocktail care nu poate fi trecut cu vederea pe perioada verii. Această băutură combină tequila, suc de lime și lichior de portocale, rezultând o licoare delicioasă, care îți încântă papilele gustative. 

Iată câte variante de băuturi alcoolice ai la dispoziție! Fiecare dintre acestea îți garantează doza de revigorare de care ai nevoie în zilele mult prea călduroase de vară. Alege-le pe cele care se potrivesc cu gusturile tale și bucură-te de aromele care îți cuceresc simțurile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel