Becali, gest neașteptat pentru Mariana de la Exatlon

Povestea Marianei de la Exatlon l-a impresionat pe Gigi Becali.

Becali i-a dat o mâna de ajutor războinicei. După ce echipa WOWbiz l-a contactat pe Gigi Becali și i-au vorbit despre povestea emoționantă a Marianei de la Exatlon, afaceristul a acceptat ca Războinica să meargă la el la palat. Din fericire pentru ea, campioană a primit de la Gigi banii necesari pentru a-și plăți chiria pe un an în garsonieră în care locuiește acum și a reușit să facă și alte cumpărături.

"Sunt foarte emoționată. Tocmai ce mi-a dat domnul Gigi Becali 2000 de euro. Îmi voi plăți chiria pe un an de zile și dacă îmi mai rămân bani îmi voi cumpăra o pereche de adidași pe care îi voi alerga la următorul concurs și îi voi dedica câștigul domnului Gigi Becali. Sunt foarte emoționată pentru că sunt foarte mulți oameni care au bani și poate nu fac gesturi din astea adevărate, să ajute sportivi, să ajute bătrâni, să ajute copii. Îi mulțumesc foarte mult atât lui, cât și mamei lui pentru că a născut un asemenea copil și familiei lui. Îi mulțumesc foarte mult. Chiar sunt emoționată", a spus Mariana Nenu printre lacrimi.

"O să îmi iau și ceva de mâncare, dar nu vreau să întru în bani pentru că, dacă eu am promis că îmi plătesc un an de zile chiria, cu siguranță că așa voi face. Dacă m-a ajutat vreau să demonstrez că voi începe serviciul și chiar va invit la sala unde voi fi antrenor de fitness", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel