Becali nu recunoaşte datoria către CSA Steaua

becali
becali

Gigi Becali a declarat, luni, că suma pe care CSA Steaua o consideră datorie din chiria lunară, penalităţi şi contravaloarea utilităţilor, în valoare de 2.444.462 lei, nu este reală şi că nu se gândeşte să evolueze din nou pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Sunteţi nebuni? De unde au scos suma asta? Ei ştiu ce înseamnă 600.000 de euro? Ei aud sumele la mine şi zic că e o nimica toată. O să aibă probleme Zisu cu comunicatele astea pe care le dă. L-aş întreba eu. Eu am bunurile mele acolo, ce o să facă cu ele? Îi zic să ne compensăm, le las nocturna şi gata, ne-am compensat", a spus Becali la Gsp Tv.

CSA Steaua a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, că a refăcut terenul de joc al stadionului din Bulevardul Ghencea şi acesta poate găzdui meciuri din Liga I, condiţia ca echipa pregătită de Ilie Stan să se întoarcă pe arenă fiind ca Gigi Becali să plătească datoria de 2.444.462 lei.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe tern propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională.

Citește și:

Steaua se poate întoarce pe Ghencea după achitarea datoriilor. Gazonul a fost refăcut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel