Becali și-a "desființat" echipa după umilința din Hermannstadt - FCSB

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, într-o partidă a şaptea a Superligii de fotbal, desfășurată pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Sibienii au deschis scorul prin italianul Alessandro Murgia, în minutul 56, din centrarea lui Ianis Stoica (ex-FCSB), iar Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6 a parafat victoria, din centrarea lui Cristian Neguţ. FC Hermannstadt a avut o bară, prin Silviu Balaure, direct din corner, în minutul 7. Balaure a reuşit să marcheze, în minutul 11, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Aurelian Chiţu.

Golul lui Ngezana, din minutul 90+3, anulat de VAR

Şi FCSB a reuşit să înscrie, prin Siyabonga Ngezana, în minutul 90+3, dar reuşita a fost anulată de VAR pentru un presupus fault în atac. FCSB este la a doua înfrângere consecutivă în campionat fără gol marcat. FCSB, care are un joc restant, cu FC Botoşani, ocupă penultimul loc în clasament, cu 5 puncte.

AFC Hermannstadt - FC FCSB 2-0 (0-0), Stadion Municipal - Sibiu. Au marcat: Alessandro Murgia (56), Ronaldo Deaconu (90+6). Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Alexandru Filip (Constanţa); al patrulea oficial: George Cătălin Roman (Timişoara).

Arbitru video: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitru asistent video: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF.

Gigi Becali, supărat foc după înfrângerea FCSB la Sibiu: Nu avem valoare!

”Prima cauză este arbitrul, gol valabil anulat aiurea. A doua, nu mai știu cum să joc. Ați spus că am alergat după două iepuri. Păi, și până acum un an, când mă interesa doar un iepure, spuneați că ’Nu, domnule, că nu știu ce’. Fac ca dumneata. După să nu zici că…Asta este prima cauză a înfrângerii, arbitrul.

A doua? A doua, nu avem valoare. Ai văzut vreun jucător de valoare în echipa asta? Poate Lixandru, poate. Popa putea să ne câștige meciul, dai, bă, gol, dacă ești atacant. Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care…noi trebuia să marcăm două goluri, dar nu avem valoare. Pe Kiki l-am luat fundaș stânga, dar dacă Panțîru e foarte bun? Panțîru, cel mai bun de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport, după meciul de la Sibiu.

Florin Tănase, starul de la FCSB, susține că situaţia este îngrijorătoare la club: Avem doar cinci puncte!

”Este îngrijorător! Avem doar cinci puncte şi nu am jucat decât cu echipele din subsolul clasamentului. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi, care e foarte important pentru noi. Sper să ne calificăm şi să ne concentrăm apoi mai mult pe campionat. Trebuie să strângem rândurile şi să facem joi un meci bun. Suporterii au nevoie de această calificare”, a declarat Florin Tănase, după înfrângerea de la Sibiu, 0-2 cu Hermannstadt.

Într-un alt meci din etapa a șaptea a Superligii, CFR Cluj a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu. Francezul Beni Nkololo (53) a deschis scorul din pasa liberianului Mohammed Kamara, croatul Damjan Djokovic a majorat diferenţa pentru CFR, după o lovitură liberă (70). Robert Filip a închis tabela (86), la puţine secunde după intrarea pe teren. CFR obţine a doua victorie consecutivă cu 3-0 pe teren propriu, după cea cu Unirea Slobozia, scrie Agerpres..

Citește și - Țeapă de 5 milioane de euro pentru Gigi Becali. Clubul FCSB, păcălit printr-un mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel