Becali și-a distrus echipa după FCSB - Petrolul și încheie cariera la echipă a unui fotbalist: Nu prea o să-l mai vedeți în teren de azi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție după ce echipa sa nu a făcut decât 2-2 la Ploiești cu Petrolul, după ce a condus 2-0, a controlat jocul, dar a fost egalată din penalty la ultima fază.

Becali spune că echipa nu are valoare și că e vinovată că s-a retras la 2-0 fără să aibă capacitatea de a închide jocul.

Patronul FCSB a fost și cel care l-a scos pe fundașul central Dawa în minutul 36, provocând o reacție de nemulțumire din partea fotbalistului. Becali a recunoscut din nou că a intervenit peste antrenor și l-a schimbat pe Dawa după ce în minutul 26 acesta a văzut cartonașul galben, deși a admis că merita roșu și eliminare.

Ulterior, Becali i-a „distrus” pe portarul Târnovanu, dar și pe David Minculescu, Andrea Compagno și pe fundașul Cristian Ganea pe care abia l-a adus la echipă și despre care a anunțat că ... nu-l vom mai vedea prea curând.

„Când te retragi înseamnă că nu mai ai fotbaliști în teren care să facă posesie. Noi nu mai aveam fotbaliști. 

De asta l-am și schimbat. Eu dacă eram arbitru și-mi spunea la pauză cineva îi dădeam imediat un alt galben să fac dreptate. Când nu mai ai jucători valoroși în teren te retragi”, a precizat Beacli, numindu-i pe  Minculescu și Compagno sau Ganea.

„Am crezut mult în Ganea. Nu prea o să-l mai vedeți. Bă, nici măcar faza defensivă nu o face, nici ofensivă. Era și el pe acolo, nu știu ce făcea. Mi-a plăcut foarte mult de el când era la Hagi (n.r. Farul). 

Poate intră Vlad în poartă în locul lui Târnovanu. Dacă tu stai și te uiți la o minge care nu e tare, e plasată...”, a tunat Becali, la Digi Sport.

El a conchis însă că nu e îngrijorat deoarece FCSB e pe primul loc la o distanță de 4 puncte de locul secund.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel