Bendeac cântă și vrea să nu fie judecat - Video

bendeac
bendeac

Mihai Bendeac, dezamăgit de vremea de afară, a postat, duminică, pe Facebook, o înregistrare în care își exersează talentul de interpret, alegând să cânte la chitară şi din voce un cover al melodiei "You and I" a lui Lady Gaga, nu înainte de a-și ruga fanii să nu-l judece "din punct de vedere profesional".

"Să nu mă judecaţi foarte, foarte aspru, dar repetam şi mă gândeam că vremea e atât de urâtă afară şi ajungând la melodia asta am vrut să o share-uiesc cu voi cumva. Deci, vă rog nu mă judecaţi din punct de vedere profesional, este complet needitată", spune Mihai Bendeac în video său, postat fără imagini.

Cu doar o zi înainte, Mihai Bendeac a anunțat că va reveni în televiziune, va fi mult mai prezent în teatru și se va implica serios și în muzică.

"Aveam nevoie de pauză. Și, acum, știu și de ce. Una peste alta, vă anunț cu bucurie că, după anul nou, MĂ ÎNTORC ÎN TELEVIZIUNE. Așa cum sunt. Mai slab cu 10 kg, mai matur și, sper, mai om. Un pic mai om.. Totodată, cu voia dumneavoastră, la care plusez și eu cu decența de a nu mă considera neapărat cântăreț, pe lângă teatru (unde voi fi mult mai prezent decât în ultimii ani), am să mă ocup serios și de muzică. Ce voi face la tv? Nu vă pot spune încă despre ce e vorba. Dar e ceva ce simt. Ce-mi place. Ce-mi aduce bucurie. Fiindcă doar ce-mi face bucurie transmite bucurie", a scris, ieri, pe pagina de socializare, Mihai Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel