Beneficiile antrenamentelor HIIT înainte de operație. Dr. Mihail Pautov: Se cercetează niște chestii wow

Beneficiile antrenamentelor HIIT înainte de operație. Dr. Mihail Pautov: Se cercetează niște chestii wow / Foto: Pixabay
Beneficiile antrenamentelor HIIT înainte de operație. Dr. Mihail Pautov: Se cercetează niște chestii wow / Foto: Pixabay

Antrenamentele HIIT înainte de operație îmbunătățesc supraviețuirea și recuperarea, potrivit unor studii.

Medicul Mihail Pautov susține că potrivit unor noi studii, antrenamentele HIIT înainte de operație îmbunătățesc supraviețuirea și recuperarea.

"În studiile de pe-afară se cercetează niște chestii wow: cum ar fi faptul că antrenamentele HIIT înainte de operație îmbunătățesc supraviețuirea și recuperarea: Antrenamentul de mare intensitate înainte de operație poate îmbunătăți rezultatele pentru pacienți.

Studiul a constatat că pacienții care au făcut un antrenament cu intervale de mare intensitate (HIIT) înainte de operație au avut rezultate mai bune în ceea ce privește funcția fizică, calitatea vieții și complicațiile postoperatorii.

VEZI ȘI: Ce sport trebuie să facem după 40 de ani? Dr. Mihail Pautov: Ține cont de acest lucru!

Dr. Mihail Pautov: În alte țări doctorii antrenează pacienți înainte de operație pentru rezultate mai bune

HIIT implică explozii scurte de exerciții intense urmate de perioade de odihnă sau exerciții de intensitate scăzută. Studiul sugerează că HIIT poate fi un mod sigur și eficient de a pregăti pacienții pentru intervenții chirurgicale și de a-și îmbunătăți recuperarea.

Totuși, discutând recent cu un fost coleg, am aflat că tot ce și-ar dori el într-un spital de stat ar fi o mică sala de fitness unde să exerseze și el în zilele interminabile de lucru, o mică biblioteca în care să se întindă să citească o carte și o mică bucătărie în care să își prepare ceva de mâncare.

Ne lipsesc lucruri elementare chiar și pentru doctori și nu le vom avea până nu le vom cere, ferm. Până atunci, în alte țări, doctorii antrenează pacienți înainte de operație pentru rezultate mai bune", a scris Mihail Pautov pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: De ce este bine să ai relații intime cât mai des. Dr. Mihail Pautov arată 10 motive

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel