Beni Gantz, liderul opoziției: În acest moment suntem toți soldații Israelului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Beni Gantz, liderul opoziției din Israel, a transmis un mesaj într-o conferință de presă susținută alături de premier și ministrul Apărării.

Beni Gantz, liderul opoziției din Israel, a transmis un mesaj alături de premierul Benjamin Netanyahu și ministrul Apărării.

„În acest moment suntem toți soldații Israelului“, a spus Beni Gantz, liderul opoziției.

„Este vreme pentru pace și este vreme pentru război. Acum este vremea pentru război“, a mai precizat liderul opoziției.

„Suntem din tot spectrul politic, stânga și dreapta. Astfel, deciziile dificile din Guvern vor fi luate de întregul spectru. În aceste momente avem un singur obiectiv. Obiectivul poporului Israel. Vom câștiga și vom schimba realitatea. Cu siguranță!

Parteneriatul nostru nu este unul politic, ci unul moral. Toți cetățenii Israelului au aceeași soartă! Toți membrii partidului nostru stăm umăr la umăr. Trebuie să câștigăm! Guvernul și forțele armate au suport foarte important și de la opoziție. Unificarea este ceea ce poporul Israelului își dorește. Soarta noastră comună ne va aduce un câștig clar, pentru a avea siguranță ani mulți înainte.

Familiile persoanelor răpite trăiesc o durere inimaginabilă. Intenționăm să aducem persoanele răpite înapoi. Mă uit în ochii  voștri și vă spun că este foarte greu să privim aceste lucruri din punctul în care suntem. Inamicul va fi distrus, siguranța va fi adusă înapoi, iar întregul stat Israel va reveni la normalitate“, a mai spus Gantz.

CITEȘTE ȘI       -       Benjamin Netanyahu, cu lacrimi în ochi: Hamas își va cunoaște sfârșitul /video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel