Berlusconi, anchetat pentru trafic de influenţă şi „prostituţie cu minore“

silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Procuratura din Milano a iniţiat o anchetă penală care îl vizează pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenţă şi „prostituţie cu minore“ în cazul adolescentei de origine marocană care afirmase că a avut relaţii intime cu el, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

Potrivit procurorilor, Berlusconi a încercat să ascundă faptul că a avut relaţii cu o prostituată minoră abuzând de calitatea de premier, în mai 2010, şi cerând poliţiei din Milano să o încredinţeze pe adolescenta marocană Karima "Ruby" El Mahroug consilierului regional Nicole Minetti (membru PdL).

Pentru trafic de influenţă, un oficial public italian riscă o condamnare cuprinsă între patru şi 12 ani de detenţie. Berlusconi este suspectat şi de "prostituţie cu minore", infracţiune pasibilă de o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani de detenţie, informează Mediafax

În noiembrie 2010, ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, recunoştea că Silvio Berlusconi s-a interesat personal, prin telefon, de situaţia adolescentei de origine marocană care afirmă că a avut relaţii intime cu el, în momentul în care aceasta fusese reţinută pentru furt.

Citeşte şi:

Silvio Berlusconi, trimis în judecată în cazul Ruby

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel