B’estfest: Linie specială de autobuze

bestfest
bestfest

Organizatorii festivalului ce se va desfășura în perioada 5-7 iulie în Tunari le pun la dispoziție spectatorilor mijloace de transport în comun, cu sprijinul RATB, potrivit Adevarul.

Autor: Diana Mandache

La fel ca în anii precedenți, publicul B’estfest Summer Camp va avea la dispoziție o linie specială (până la intrarea în zona de festival) ce va funcționa inclusiv pe timp de noapte. Aceasta va rula tur-retur, de la Piața Charles de Gaulle (din fața Parcului Herăstrau, stația de metrou Aviatorilor), cu oprire în Piața Presei Libere, până la intrarea în B’estfest Park.

Autobuzele vor avea inscripționate textul ”Linie specială B’estfest” și vor circula cu o frecvență de 15 minute, de la ora 16:30 (vineri) și 16:00 (sâmbătă și duminică) până la 22:00. După această oră, se va circula către festival pâna la ora 5:00, cu o frecvență de o oră. La întoarcere, autobuzele vor pleca în funcție de fluxul de spectatori, la intervale de 15-30 de minute, până la 6:00. Prețul unei călătorii va fi de 3,5 lei.

Publicul va avea la dispoziție și linia de maxi-taxi 445, cu stație la refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la Stația Băneasa, ce va circula la interval de 15-20 de minute. Pentru cei care vor veni cu mașinile personale, organizatorii pun la dispoziție doua parcări, una cu plată, situată lânga intrarea in festival, cealaltă gratuită, aflată la o distanță mai mare. În cadrul B’estfest Park vor exista și suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru iubitorii de sport.

Ediția din acest an va aduce nume de talie internațională: Texas, Nas, Chase&Status, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker. Abonamentele valabile pentru cele trei zile costa 199 de lei, biletele pentru o zi costa 99 de lei, iar voucherele de camping costa 40 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de pe MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu. În zilele festivalului, biletele vor fi disponibile și la casele special amenajate la intrarea în B’estfest Park. Copiii ce nu au implinit vârsta de 14 ani au acces gratuit.

Ca în fiecare an, B’estfest Summer Camp 2013 va beneficia de o zonă Arts&Crafts, un spatiu creativ ce va cuprinde expoziții fotografice, workshopuri despre cultura Japoniei, concursuri și ateliere de creație. Mai mult, spectatorii vor putea practica diverse sporturi și activitați în aer liber, printre care freisbee, baschet, human bowling, slackline si aerotrim.

Cei care nu vor sa rateze niciun moment de distracție își pot închiria corturi, întrucat organizatorii pun la dispoziție o suprafață de campare cu toate dotările necesare: dușuri cu apă caldă, băcănie și magazine pentru aprovizionare. Prețul unui voucher de cazare în camping este de numai 20 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel