Betty Salam a izbucnit în lacrimi. Mi-aș fi dorit să fie mama lângă mine

Betty Salam a acordat un amplu interviu în care pur și simplu a izbucnit în lacrimi atunci când a venit vorba despre mama sa, decedată în urmă cu nouă ani. 

Betty Salam a aflat că e însărcinată acum câteva luni, iar primul lucru pe care l-a făcut după acest moment emoționant a fost să meargă la mormântul mamei sale, care a murit în urmă cu nouă ani. Fănica, prima soţie a lui Florin Salam, avea doar 27 de ani când trupul său a cedat din cauza hepatitei C.

"Când am rămas însărcinată, am mers mai întâi la mama la mormânt și apoi am mers la tata. Eu așa fac, de fiecare data când avem un eveniment important, mai întâi merg la mama și apoi la tata. Așa s-a întâmplat și când l-am cunoscut pe Cătălin. I-am cerut odată un semn, eram singură, nu aveam somn și m-am gândit eu ce îmi doream în acel moment. M-am trezit, nici nu am apucat să mă dau jos din pat și am primit telefonul pe care îl așteptam. Am conștientizat în acel moment că ea e lângă mine", a mărturisit Betty Stoian.

Ar fi fost cea mai fericită 

"Mi-aș fi dorit să fie și mama alături de mine. Sunt conștientă că dacă ar fi acum lângă mine, ar fi fost cea mai fericită. Îmi pare rău, de obicei nu îmi arăt emoțiile, e prima oară când plâng la TV", a mai spus Betty Salam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel