Bianca Drăgușanu începe anul cu o schimbare la față: Încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes

FOTO: Captura Instagram
FOTO: Captura Instagram

Bianca Drăgușanu vrea să își repare fața, astfel că apelează, din nou, la chirurgii esteticieni.

Bianca Drăgușanu începe anul în forță și va ajunge din nou pe mâna chirurgilor esteticieni. Într-un dintre cele mai recente postări de pe Instagram, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor care este cea mai nouă dorință a sa, în materie de operații estetice, recunoscând în același timp că a greșit foarte mult prin mărirea nenaturală a buzelor, pe care le-a tot injectat în ultimii 20 de ani.

”Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața.

Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a transmis celor care o urmăresc pe social media.

Însă nu toți cei care o urmăresc pe vedetă și sunt de acord cu alegerile, de altfel asumate ale acesteia, și nu ezită să își verse frustrările din spatele tastaturii, dar sunt și persoane care îi apreciază curajul cu acre abordează schimbările la față.

”Ferească Sfântul... în loc să faceți ceva cu acești bani, să ajutați un bătrân sau un copil voi îi băgați în buzunar la toți doctorii...ca să ce? Să vă mutileze pe viață...crezând că sunteți prințesele planetei și stăpâniți Pământul”, ”Frustrarea că nu mai ești o femeie naturală se demonstrează prin miile de operații. Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului”, ”Super, mult succes! Abia aștept să văd schimbarea. Ești superbă și așa oricum”, acestea sunt o parte din comentariile primite de Bianca Drăgușanu în dreptul postării sale, potrivit Click.

Bianca Drăgușanu, adepta turismului estetic

Cum pentru Bianca Drăgușanu aspectul estetic este important, de aici venind cele mai multe dintre contracte, cu zeci de mii de euro, după cum a declarat de-a lungul vremii, aceasta nu ține cont de distanța dintre București, unde este stabilită și medicii la care apelează.

”De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații.

Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”, a declarat Bianca Drăgușanu în urmă cu doi ani.

De altfel, unul dintre medicii esteticieni se afla la Cluj-Napoca, motiv pentru care la ceva vreme mergea și acolo, în câteva ocazii chiar și cu mama sa.

Citește și: Bianca Drăgușanu, testată cu aparatul drug-test în trafic: Am fost oprită pentru că am încălcat niște reguli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel