Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, îngrozită de Marius, iubitul ei: "Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici măcar cu mine"

Emoţiile au explodat în vila fetelor, atunci când flacăra ispitei s-a aprins din nou şi le-a dat peste cap toate planurile, iar când credeau că Insula nu ii mai poate surprinde cu nimic, li s-a demonstrat că se înşală amarnic.

Un nou bonfire i-a adus Biancăi imagini care au îngrozit-o pe concurenta Insula Iubirii: "Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar!”. La ce s-a referit aceasta, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Despre Cristina şi Iulian şi Ana-Maria şi Marius s-ar putea spune mai degrabă că au fost mai mult martori la testul altora decât participanţi la al lor, iar Claudia şi Bogdan n-au oferit nici ei surprize. În schimb, Bianca va ajunge curând în punctul în care se va confrunta cu noi adevăruri despre relaţia ei, iar asta o va dezechilibra tot mai mult pe concurentă.

"Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar! Pentru mine se schimbă tot! Toată viaţa mea!”, va mărturisi ea la cea mai nouă ceremonie a focului.

Ce a văzut concurenta încât a determinat-o să facă asemenea mărturisiri, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Vezi și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, jignită de Cristi Mitrea: Despre asta e vorba, când nu ai o școală...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel