Bianca Neagu, actrița din „Numai Iubirea”, s-a căsătorit civil. Când va îmbrăca şi rochia de mireasă

colaj: captură video, Bianca Neagu, Facebook
colaj: captură video, Bianca Neagu, Facebook

Cine nu-şi aduce aminte de micuţa Biencuţa (Bibi) din prima telenovelă românească "Numai iubirea"? Actriţa Bianca Neagu a rămas, peste ani, la fel de îndrăgită de public, iar de curând a şi făcut căsătoria civilă cu alesul inimii ei.

Bianca Neagu, ori mai bine zis „Bibi” așa cum o știe toată România, s-a căsătorit civil în secret, departe de ochii curioși ai lumii. Din spusele vedetei, urmează cât de curând şi căsătoria religioasă.

Bianca a confirmat pentru Redactia.ro că s-a căsătorit la Primărie zilele trecute și că plănuiește deja nunta cea mare. „Momentan am făcut cununia civilă, nu am vrut să ne aglomerăm. În ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea suntem în plină organizare. O să aibă loc în București și oscilăm între câteva locații care se mulează pe stilul nostru”, a spus fosta actriță.

Bibi a mărturisit că i-a avut invitați doar pe cei din familie. Chiar și nașii fac parte din familia fostei vedete: „Cununia civilă am vrut să fie cât mai intimă, așa că am avut alături familia. Nașii fac parte din familie, însă i-am ales cu sufletul, având același început frumos al relației și ne dorim în continuare să evoluăm și noi, asemănător lor”, a mai declarat Bianca pentru sursa citată.

În faţa ofiţerului de stare civilă, Bianca a purtat o salopetă largă, cu un umăr gol şi o capă tip cascadă pe cealaltă parte. 

Bianca Neagu s-a născut la data de 19 aprilie 1996 în Bucureşti. Biencuţa, aşa cum a rămas în memoria românilor, a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 8 ani când a interpretat rolul Bianca Bratu (rol principal) în telenovela "Numai iubirea", după care şi-a continuat apariţiile în mai multe producţii MediaPro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel