Cine ar fi crezut: Biden și-a pus pe cap o şapcă "Trump 2024" - Foto în articol

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Preşedintele Joe Biden a făcut miercuri un gest pe care mulţi nu şi l-ar fi imaginat niciodată.

Citește și articolul - Joe Biden, o nouă gafă majoră: "I'm doing the 9/11"

Joe Biden şi-a pus pe cap o şapcă roşie cu sloganul "Trump 2024", poate fără a evalua impactul imediat pe care l-ar avea, notează AFP.

Acest moment, pe care președintele american l-a vrut, fără îndoială, lejer sau plin de umor, s-a petrecut într-o unitate de pompieri din Shanksville, oraşul din Pennsylvania, acolo unde zborul United 93 s-a prăbuşit pe data de 11 septembrie 2001. Joe Biden a mers la această cazarmă, fix la 23 de ani după atacuri, pentru a sublinia unitatea ţării, a explicat Andrew Bates, purtător de cuvânt al Casei Albe.

"Prieteneşte, i-a dat o şapcă unui susţinător al lui Trump care i-a spus apoi că, în acelaşi spirit, preşedintele ar trebui să poarte şapca lui Trump. Şi a purtat-o pentru scurt timp", a încercat să justifice purtătorul de cuvânt.

Foto

Sursa captură Thedigitalcowboy, platforma X

Înregistrarea video, care a inundat reţelele sociale, îl arată pe Joe Biden zâmbind larg, care poartă deja o şapcă, acoperind-o cu această şapcă Trump care tocmai îi fusese oferită. Evident că republicanii au exploatat imediat această ipostază a preşedintelui Statelor Unite purtând emblema distinctivă a partizanilor lui Donald Trump.

"Mulţumesc pentru sprijin, Joe!", a postat ironic pe platforma X echipa de campanie a lui Donald Trump. Gestul lui Joe Biden a avut loc a doua zi după dezbaterea dintre televizată Donald Trump şi Kamala Harris. "Kamala Harris a mers atât de rău în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai şi-a pus o şapcă Trump", a mai scris echipa de campanie a republicanului, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel