Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)

Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)
Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)

Preşedintele american Joe Biden, care l-a descris miercuri pe omologul său rus Vladimir Putin drept un ''ucigaş'', se va întâlni cu acesta din urmă ''la momentul potrivit'', a transmis vineri Casa Albă, potrivit Reuters. 

Joe Biden nu va da înapoi şi va fi foarte direct şi foarte deschis cu privire la această relaţie, le-a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

După ce liderul de la Casa Albă a spus despre el că este un ucigaş şi i-a promis că Rusia va plăti preţul pentru amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA, preşedintele Putin i-a urat lui Biden multă sănătate, fără niciun fel de ironie, fără glumă şi mai târziu i-a propus o întâlnire online în zilele următoare.

Preşedintele (Biden) se va întâlni cu preşedintele Putin la momentul potrivit, a răspuns vineri în faţa presei Karine Jean-Pierre.

Preşedintele Biden şi preşedintele Putin au perspective diferite asupra ţărilor lor, dar asupra a ceea ce ei sunt de acord este că trebuie să găsim în continuare modalităţi de a colabora acolo unde aceasta este în interesul nostru reciproc, a mai spus purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel