Bijou, cântăreața fără chiloți, șantajată. Vezi cu ce este amenințată

bijou_cantareata_fara_chiloti
bijou_cantareata_fara_chiloti

Bijou, artista care a făcut senzație după ce a apărut fără chiloți la TVR, susține pe pagina personală de socializare, că este șantajată.

”Din păcate, în lume există oameni care ştiu doar să facă rău! De ceva timp, cineva mă tot caută, propunându-mi să îi ofer o sumă de bani, pentru a nu furniza presei un filmuleţ cu mine goală... şi ceva mai mult. Vreau să îi transmit şi pe această cale că nu mă las şantajată! Sunt o femeie curajoasă care nu cedează aşa uşor!”, a scris Bijou pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

În urma mesajelor de încurajare primite de la fani, de a nu ceda șantajului, Bijou a adăugat: "Mulţumesc tuturor celor care mă susţin. Nu este în regulă să cedez, prefer să apară filmuleţul. Îmi pare rău că se pune problema aşa... Voi vedea, probabil, în scurt timp în presă pentru că am refuzat şantajul destul de ferm!".

Ulterior, Bijou, pe numele real, Elena Turcu, a ținut să-și informeze fanii că nu are să lase pe nimeni să îi umbrească bucuria revederii cu fetița ei, promițând ca va posta fotografii cu ele două, pentru că, "în timp ce alții se întrec în a publica lucruri rele, eu voi pune doar postări drăgutze, sper să vă placă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel