Bilanț Covid-19. 27 ianuarie 2022. Se menține ritmul accelerat al creșterii infectărilor

Bilanț Covid-19. 27 ianuarie 2022
Bilanț Covid-19. 27 ianuarie 2022

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis numărul cazurilor noi și deceselor cauzate de COVID-19, date transmise în ziua de 27 ianuarie 2022.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 31.683 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 71 decese, dintre care 2 decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

UPDATE: https://www.dcnews.ro/gcs-bilant-covid-19-27-ianuarie-2022-bilant-complet-cu-infectarile-din-romania_855174.html

VEZI ȘI: Certificate false de vaccinare! Percheziții în Mehedinți, Timiș, Brașov, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași, Tulcea

Polițiștii fac, joi dimineață, peste 50 de percheziții domiciliare în mai multe județe.

Poliția face 56 de percheziții domiciliare în mai multe județe din țară într-un dosar care vizează eliberarea unor certificate false de vaccinare. 

Potrivit IPJ Mehedinți, perchezițiile domiciliare sunt făcute în județele Mehedinți, Timiș, Brașov, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași și Tulcea, la persoane bănuite de uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai - iunie 2021, un bărbat din Drobeta-Turnu Severin, în prezent arestat preventiv, ar fi intrat în incinta a două centre de vaccinare din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Acesta ar fi accesat evidența electronică și ar fi modificat datele, în sensul că ar fi suprascris peste datele de identificare ale persoanelor vaccinate, datele altor persoane nevaccinate, cărora le-ar fi generat adeverințe de vaccinare.

În acest caz, polițiștii fac cercetări și față de 95 de persoane, beneficiari ai adeverințelor false de vaccinare și complicii bărbatului, dintre care patru persoane sunt cercetate sub control judiciar.

VEZI ȘI: Anglia renunță la majoritatea restricțiilor antiepidemice. Când va fi eliminată izolarea

Astăzi, Anglia a renunţat la aproape toate restricţiile antiepidemice aflate încă în vigoare, iar premierul Boris Johnson are în vedere renunțarea la izolarea la domiciliu.

Anglia a renunţat joi la aproape toate restricţiile antiepidemice aflate încă în vigoare pentru a combate COVID-19, o boală alături de care, aşa cum speră Guvernul de la Londra, populaţia locală se va obişnui să trăiască, aşa cum o face deja în cazul gripei, informează AFP, citat de Agerpres.

Acest "vânt de libertate" vine la momentul potrivit pentru prim-ministrul Boris Johnson, a cărui poziţie în fruntea Guvernului a fost fragilizată de scandalul petrecerilor organizate în reşedinţa sa din Downing Street, evenimente care nu au respectat restricţiile impuse împotriva noului coronavirus.

Vezi aici mai multe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel