Bill Gates: Pandemia este pe sfârșite. Vaccinurile sunt considerate o minune

Agerpres
Agerpres

Bill Gates a oferit un interviu gazdei de televiziune Seth Meyers în care a vorbit despre vaccinurile împotriva coronavirusului și finanțările oferite studiilor de cercetare.

Bill Gates a acordat un interviu gazdei de televiziune Seth Meyers, cei doi vorbind despre purtarea măștii în ultimul an și despre finanțările oferite de familia Gates pentru cercetările care au dus la descoperirea vaccinului împotriva COVID-19.

„Nu cred că purtarea măștii este un inconvenient așa de mare. E ca și cum ai purta pantaloni. Masca ajută mult și cu toate că pandemia este pe sfârșite, decesele sunt în continuare tragice”, a spus Bill Gates în cadrul interviului, conform express.co.uk.

Bill Gates a avut un rol important în lupta împotriva pandemiei, finanțând prin fundația sa studii și tratamente inovative cu suma de 1,75 de miliarde de dolari. 

„Am finanțat multe dintre studiile vaccinului. Dintre cele cinci vaccinuri, patru au fost finanțate cu bani de la departamentul guvernamental BARDA. Asta ne oferă nouă perspectiva unui final apropiat. Aceste vaccinuri sunt o minune. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat și finanțarea guvernului au dus la acest rezultat”, a mai precizat finanțatorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel