Biscuiţi cu ghimbir. Desertul perfect pentru Crăciun

Biscuiţii cu ghimbir sunt perfecţi pentru sărbătoarile de iarnă. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi. 

Ingrediente

4 căni de făină

1 lingură de praf de copt

2 lingurițe de ghimbir măcinat

2 lingurițe scorțișoară măcinată

1 cană de unt

1 cană zahăr brun

1 ou 

1/2 cană miere

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați într-un bol mare făină, ghimbir, drojdie, scorțișoară. Într-un alt bol, batem untul cu zahărul. Când s-au topit, se adaugă mierea și oul.

Amestecaţi compoziţia obţinută cu făina, ghimbirul şi scorţişoara. Dacă amestecul nu este suficient de compact, puteţi să mai adăugaţi făină. Puneţi aluatul obţinut într-un recipient de plastic etanş. Se ţine într-un loc răcoros timp de două ore. 

După cele două ore, se întinde aluatul şi dăm biscuiţilor forma preferată. Se pun într-o tavă cu hărtie de copt şi se coc la 180 de grade, timp de 20 de minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel