Biscuiţii cu ghimbir sunt perfecţi pentru sărbătoarile de iarnă. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi.
4 căni de făină
1 lingură de praf de copt
2 lingurițe de ghimbir măcinat
2 lingurițe scorțișoară măcinată
1 cană de unt
1 cană zahăr brun
1 ou
1/2 cană miere
Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați într-un bol mare făină, ghimbir, drojdie, scorțișoară. Într-un alt bol, batem untul cu zahărul. Când s-au topit, se adaugă mierea și oul.
Amestecaţi compoziţia obţinută cu făina, ghimbirul şi scorţişoara. Dacă amestecul nu este suficient de compact, puteţi să mai adăugaţi făină. Puneţi aluatul obţinut într-un recipient de plastic etanş. Se ţine într-un loc răcoros timp de două ore.
După cele două ore, se întinde aluatul şi dăm biscuiţilor forma preferată. Se pun într-o tavă cu hărtie de copt şi se coc la 180 de grade, timp de 20 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu