Biscuiţii de casă cu miere sunt foarte gustoşi şi sănătoşi. Vă prezentăm o reţetă uşoară, pe care toată lumea o poate face.
Făină - 230 grame
Zahar alb - 80 grame
Ulei de floarea soarelui - 150 ml
Miere - 70 de grame
Praf de copt - 1 linguriță
Sare - 1 ciupire
Un ou
Esența vanilie
Începem să amestecăm oul cu zaharul și mierea de albine într-un bol, până când sunt bine integrate. Apoi adăugăm uleiul și vanilia și continuăm să mixăm. Se încorporează făina, praful de copt și sarea și amestecăm totul bine până se obține un aluat moale.
Punem o hârtie de copt pe tavă și adăugăm cu o lingură aluatul. Introducem tava la cuptor timp de 12 minute, la o temperatură de 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News