Vă prezentăm o reţetă delicioasă de biscuiţi de casă. Sunt foarte uşor de preparat şi foarte gustoşi. Cei dragi vor fi încântaţi.
Ciocolată
Unt - 120 grame
Zahăr tos - 60 de grame
Două ouă
Zahar vanilat - 1 linguriţă
Drojdia de coacere - un cub
Sare
Făină - 200 grame
Mai întâi, preîncălzim cuptorul la 180 ° C.
Într-un vas punem zăhărul tos, zahărul vanilat şi untul. Amestecăm bine cu un mixer pentru a forma un aluat. Adăugăm cele două ouă şi batem din nou. Încorporăm drojdia, un praf de sare şi făina şi amestecăm iar, până când toate ingredientele sunt bine integrate.
Tăiem ciocolata în bucăți mici.
Pentru a modela mai uşor biscuiţii trebuie să vă udaţi mâinile cu apă. În acest fel veţi evita ca aluatul să se lipească de degete. Îi aşezaţi cu grijă în tava în care aţi pus o foaie de copt. Ulterior, vom decora biscuiţii cu ciocolată şi îi vom lăsa în cuptor timp de 15 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu