Vă propunem azi o rețetă ușoară, care se face rapid și este delicioasă - biscuiți fără făină, din două ingrediente.
Mai mult, aveți nevoie de doar două ingrediente. Biscuiții nu conțin ouă, lapte sau gluten, prin urmare sunt foarte potriviți pentru cei care au intoleranță alimentară.
Pentru aproximativ zece biscuiți aveți nevoie de aceste ingrediente:
90 de grame de migdale măcinate,
trei linguri de sirop de arțar.
În primul rând, puneți migdalele tocate într-un vas și apoi turnați siropul de arțar peste ele. Amestecați cu atenție.
Amestecați cu o lingură de lemn, până când compoziția capătă o consistență compactă frumoasă.
După ce compoziția este gata, luați o tavă în care veți puneți hârtie de copt. Pe hârtia de copt, care a fost udată în prealabil, așezați biscuiții. Luați câte puțin aluat cu o linguriță și apoi cu mâinile umede formați biluțe, pe care le presați un pic atunci când le așezați pe tavă.
Clătite din cartofi, fără ouă, fără lapte și fără unt. Rețetă italiană
Acum nu vă mai rămâne decât să puneți tava într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade, timp de aproximativ zece minute.
Înainte de a-i servi, biscuiții trebuie să se răcească Dacă doriți, îi puteți presura cu zahăr pudră. Poftă bună!
Preferi să servești la micul dejun ceva dulce? Încearcă să pregătești acasă niște biscuiți super delicioși.
Rețeta pe care o prezentăm mai jos este simplă și vei avea nevoie de câteva ingrediente. În rezultat, vei obține niște biscuiți cu o aromă deosebită. Desertul va fi gata în jumătate de oră.
Ingrediente:
150 ml lapte,
120 ml ulei,
400 grame de făină,
10 grame praf de copt,
120 ml de zahăr,
10 grame de zahăr vanilat,
10 grame coaja de lămâie.
Pentru a începe prepararea biscuiților, ia un bol de mărime medie și pune făina, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt, coaja de lămâie, laptele și uleiul. Apoi, frământă bine cu mâinile până obții un aluat omogen și fără cocoloașe.
Acoperă vasul cu un prosop și lăsă aluatul să se odihnească aproximativ zece minute. Apoi mută aluatul pe o suprafață de lucru. Din aluat întinde o foaie și, cu un pahar, formează biscuiții.
Unele gospodine adaugă oțet atunci când fierb cartofii. Iată de ce fac asta
O tavă dreptunghiulară se tapetează cu hârtie de copt și se așează biscuiții, care se coc la o temperatura de 180°C, timp de 25 de minute.
Odată găta, biscuiții se scot din cuptor, se lasă să se răcească, iar apoi se savurează cu o ceașcă de ceai sau cafea. Biscuiții pot fi serviți la micul dejun sau ca și gustare în timpul zilei. Poftă bună!
Vă oferim rețeta simplă pentru un desert gustos și rapid. Dacă aveți oaspeți la ușă sau doriți doar să-i răsfățați pe cei dragi cu un desert de casă, fără să petreceți mult timp la bucătărie, iată o rețetă simplă și rapidă.
Cu rețeta de azi aveți nevoie de un minim de ingrediente. În plus, veți petrece și puțin timp în bucătărie.
Aveți nevoie de:
zahăr - 100 grame;
lapte - 100 ml;
ulei vegetal - 100 ml;
zahăr vanilat - 1 linguriță;
praf de copt - 10 grame;
făină - 200 grame;
măr - 1 bucată.
Pentru glazură:
zahăr - 50 grame;
unt - 50 grame;
făină - 3 linguri.
Bați ouăle cu zahărul până obțineți o spumă albă și pufoasă. Adăugați uleiul vegetal și laptele și amestecați bine. Se toarnă făina cernută, combinată cu praful de copt, și se frământă un aluat omogen, destul de lichid.
Tapetați o formă de 28 cm diametru cu pergament. Puneți aluatul în formă și întindeți deasupra mărul feliat.
Acoperiți tarta cu glazură. Pentru asta, combinați zahărul, untul rece și făina. Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute. Înainte de servire, stropiți tarta cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu