Bistriţa-Năsăud: A ameninţat că se aruncă de la etaj de faţă cu poliţiştii veniţi să-l aresteze

Un tânăr de 26 ani din municipiul Bistriţa, condamnat pentru furt calificat, a ameninţat că se aruncă de la etaj, marţi dimineaţa, şi şi-a provocat răni cu o lamă în momentul în care poliţiştii au venit să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis pe numele său, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud. 

Evenimentul s-a produs la blocurile sociale din cartierul Viişoara al municipiului Bistriţa. 'În jurul orei 10,00, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis faţă de un bărbat de 26 ani din cartierul Viişoara, municipiul Bistriţa.

Acesta a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Când au ajuns la locuinţa bărbatului, poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale au constatat că bărbatul ameninţă că se sinucide. La faţa locului a fost prezent şi un negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, însă bărbatul a reuşit să îşi provoace leziuni superficiale cu o lamă, în zona umărului. S-a reuşit imobilizarea acestuia şi i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea într-o unitate spitalicească', a informat purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sîrb.

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud şi urmează să fie încarcerat în Penitenciarul Bistriţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel