Bistriţean căutat de autorităţile austriece pentru trafic de stupefiante, prins de poliţişti

Un bistriţean cercetat de către autorităţile austriece pentru trafic de stupefiante în formă continuată şi dat în urmărire internaţională a fost prins de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, potrivit buletinului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"În urma unei acţiuni desfăşurate ieri, 6 august, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost prins un bărbat urmărit internaţional, cercetat pentru trafic de stupefiante în formă continuată. Bărbatul, de 43 de ani, din Bistriţa, avea, pe numele lui, un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de trafic de stupefiante în formă continuată. Mandatul a fost emis de autorităţile judiciare austriece, din data de 18 iulie", se precizează în comunicat.

Marţi, bistriţeanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanţa de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Bistriţa-Năsăud.

În cursul zilei bărbatul va fi prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor legale.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel