Black Friday de anul acesta vine nu doar cu oferte bune, ci și cu multe informații false. De Black Friday poți lua cam orice, ofertele curg, dar trebuie să ignori și miturile care s-au născut despre această zi.
- Potrivit tradiției, majoritatea magazinelor înscrise pentru Black Friday vor da drumul reducerilor pe 29 noiembrie. Asta nu înseamnă că unele dintre ele nu vor "fura startul".
- În cazul reducerilor ar fi bine să nu te bazezi numai pe Black Friday. Marile magazine oferă reduceri tot timpul anului, respectiv de Crăciun sau de Paște, dar și în momentul când magazinele vor să scape de anumite stocuri greu vandabile.
- Ofertele cele mai bune sunt cele în cantități limitate. De Black Friday s-a constatat că funcționează principiul "primul venit, primul servit".
- În România, fenomenul a luat amploare de curând. Magazinele au ales să nu se mai complice, anunțând că produsele se vând numai online. Din experiența anului trecut, ofertele au fost publicate pe site-uri, cu specificația că produsele aflate la reduceri putea fi cumpărate exclusiv din magazinele clasice. Cele mai profitabile reduceri le veți găsi totuși pe net.
- Pentru cele mai bune oferte trebuie o documentare temeinică și să ai nervi de oțel, în condițiile în care unele magazine postează ofertele în ultimul moment.
- Nu lua toate informațiile de Black Friday de bune. Poți avea surprize referitoare la prețuri incorecte, produse scumpite cu câteva săptămâni înainte de 29 noiembrie, pentru a fi reduse de Black Friday. Trucuri pur românești, în general.
- Pentru produsele cumpărate de Black Friday, magazinele pot înăspri condițiile de returnare.
- Dacă ai ratat Black Friday, nu dispera. Cyber Monday sau ziua de luni, 2 decembrie, aduce reduceri la produse electronice și IT, chiar mai mici decât de Black Friday.
- Și nu în ultimul rând, nu te aștepta ca produsele cumpărate de Black Friday să ajungă în cel mai scurt timp la destinație. (Sursa: Yoda.ro)Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News