Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL

vasile blaga, pdl
vasile blaga, pdl

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei CNC, că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL. Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Vasile Blaga a spus că dacă se citeşte cu atenţie Statutul PDL, se poate vedea că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în document, informează Mediafax. El a menţionat, de asemenea, că orice reprezentant PDL care va dori să conducă o moţiune şi nu are vechimea necesară va primi, pentru Convenţia din mai, derogare. Blaga a menţionat că nu se poate modifica însă Statutul în acest sens.

Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Democrat-liberalii ezită să ia măsuri pentru a curăţa partidul de membrii care au probleme cu justiţia. Colegiul Director al PD-L a respins vineri propunerea ca membrii PD-L trimişi în judecată să fie suspendaţi din partid. Sarcina de a face curăţenie în partid o va avea viitoarea conducere a PDL, ce va fi aleasă la congresul din 14 mai.

Citeşte şi:

PDL are un nou statut. Reformiştii au votat împotrivă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel