Blaga: Nu există nicio posibilitate de a-mi retrage moţiunea sau de a nu mai candida

vasile blaga, pdl
vasile blaga, pdl

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că nu există nicio posibilitate de a-şi retrage moţiunea sau de a nu mai candida la preşedinţia partidului, la Convenţia Naţională din 14-15 mai.

Întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra lui pentru a-şi retrage candidatura sau moţiunea, Blaga a spus că are nicio intenţie în acest sens şi că nu s-au făcut presiuni de nicăieri, informează Agerpres. "Aş păcătui să spun că s-au făcut vreodată presiuni asupra mea de la Cotroceni sau de altundeva să nu mai candidez, să nu mai depun moţiunea, deşi am avut astfel de sugestii, dar din partea unor colegi, sau puncte de vedere ca până la urmă să nu depunem moţiunea. Sunt convins că dacă nu depuneam eu, depunea altcineva. Sorin Frunzăverde era şi el hotărât. Până la urmă e o moţiune comună a noastră. Primul, Sorin a anunţat o astfel de intenţie, iar eu dacă lucrurile s-ar fi îndreptat în partid, din punctul meu de vedere nici nu aş fi depus-o. Cu alte cuvinte, nu există nicio astfel de posibilitate. Nu pot să-mi bat joc nici de mine, nici de colegii care mă susţin şi nici de partid. Deci, nu există nici o astfel de posibilitate', a afirmat Blaga.

Vasile Blaga şi-a prezentat, vineri, în Colegiul Director al organizaţiei PDL Galaţi, moţiunea "O Românie dreaptă. O Românie europeană', pentru a obţine votul de încredere. Alături de Vasile Blaga s-au aflat la Galaţi Sorin Frunzăverde, Cezar Preda, Cristian Boureanu, dar şi alţi parlamentari democrat-liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel