Blat PSD - PNL. Năsui: USR n-o să fie partener al nimănui

Deputatul USR Claudiu Năsui este de părere că există totuși un blat între PSD și PNL. Mai mult, el a precizat că USR nu va fi partener al nimănui. 

Claudiu Năsui a declarat pentru RFI că blatul între PSD și PNL s-a văzut în mai multe rânduri, iar atmosfera de la audierile miniștrilor este una "foarte ostilă și este aceeași atmosferă care a existat și atunci când a fost învestit prima oară Guvernul Orban I, motiv pentru care noi am spus de atunci că cea mai bună soluție pentru România sunt alegerile anticipate".

Blat între PNL și PSD

"Nu avem cum să nu observăm acest blat, el se întâmplă și USR-ul nu o să fie genul de partener al nimănui, care să nu spună lucrurilor pe nume și care să nu spună adevărul (...). Blatul s-a întâmplat și la CGMB săptămâna trecută, când doi consilieri de la PNL au votat bugetul doamnei Firea (...). Iarăși, pentru alegerile în două tururi, puteam să avem alegeri în două tururi foarte ușor, dacă Guvernul Orban ar fi dat OUG în momentul în care a fost învestit și eram și cu mai puțin de șase luni înainte de alegerile locale și atunci n-ar fi fost nici o problemă. N-a făcut-o, a ales să meargă pe calea asumării răspunderii, o cale care era clar că se va termina în moțiune de cenzură", a precizat Claudiu Năsui pentru RFI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel