Roșca Stănescu, despre șansa lui Blejnar: Legătură cu Băsescu

Sorin Blejnar
Sorin Blejnar

Într-o intervenție în direct la România TV, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre condamnarea lui Sorin Blejnar, dar și despre șansele pe care le are acesta pentru a-și reduce pedeapsa. 

”Eu cred că domnul Blejnar a sperat până în ultimul moment că sistemul îl va face scăpat. Sistemul instaurat de Băsescu și ce a mai rămas funcțional din acest sistem. Eu cred că au rămas foarte mulți oameni în poziții cheie, inclusiv cu nașul în suflet la Înalta Curte. Are foarte mulți oameni în servicii în continuare Băsescu. Pentru că Traian Băsescu scapă. Pentru că el are foarte mulți oameni la mână și încă stăpânește mecanisme.

Cum și-ar putea reduce Blejnar din pedeapsă

Până acum, acești oameni, care sunt victimele lui Băsescu, pentru că Blejnar ce a făcut a făcut la comanda lui Băsescu... am citit niște stenograme, în care aranja cum să-l facă zob pe Patriciu pentru că așa vrea Băsescu... când va vorbi Blejnar, dacă nu vorbește e rău, dar dacă vorbește are șanse să își mai reducă din pedeapsă. Se duce și denunță. Când denunță, judecătorii îi mai reduc din pedeapsă”, a mai precizat Roșca Stănescu. 

Fostul şef al ANAF în timpul guvernării PDL, Sorin Blejnar, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, s-a predat la Poliţia Capitalei şi a fost transferat la Penitenciarul Rahova, unde îşi va ispăşi pedeapsa. Decizia Curţii de Apel este definitivă! 

Vezi și: Sorin Blejnar, condamnat definitiv la închisoare cu executare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel