Blejnar, condamnat definitiv. Victor Ciutacu: De ce nu l-a condamnat pentru luare de mită?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat la România TV anunțul condamnării definitive a lui Sorin Blejnar.

Acesta ar putea să fie dosarul instrumentat de Portocală. Dacă a luat 13 milioane lei. Se presupune că a luat șpagă, atunci de ce nu l-a condamnat pentru luare de mită? Eu am înțeles de la dl. Zegrean povestea cu măreția dreptului, dar continui să nu pricep. Rămâne să îl mai găsească și pe Codruț Marta sau ce a mai rămas din el. Povestea este mult mai complicată. Sorin Blejnar a avut un rol în regimul Băsescu infinit mai mare și s-a vorbit despre delapidări din bugetul statului de ordinul sutelor de milioane de euro, faimoasele returnări de TVA. Interesant este faptul că a fost achitat în dosarul motorina de la Brașov. a spus Victor Ciutacu, la România TV.

Sorin Blenjar, fostul şef al ANAF, a fost condamnat definitiv, marţi, de către Curtea de Apel Bucureşti, la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Iniţial, Blejnar a fost condamnat la 6 ani închisoare de Tribunalul Bucureşti, în octombrie 2018, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a redus pedeapsa la 5 ani închisoare.

Pe de altă parte, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia instanţei de fond privind confiscarea sumei de 12.513.894 lei de la Blejnar şi menţinerea sechestrului pe averea acestuia până la concurenţa acestei sume. 

VEZI ȘI Blejnar, după condamnare: Decizie NEDREAPTĂ. Mă PREDAU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel